Malmin Pilates ja Tanssistudio - Ota yhteyttä

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT VERKKOKAUPPAAMME

Osto- ja myyntisopimuksen osapuolet ovat Malmin Pilates ja Tanssistudion verkkokaupan ylläpitäjä (myyjä) sekä henkilö tai yritys, joka on kaupan kautta ostanut tuotteen (ostaja).

Sopimuksen kohde

Sopimus määrää tuotteen ostamista, maksamista ja toimittamista koskevat ohjeet myyjän ja ostajan välillä.
Sopimuksen mukaan myyjän velvollisuus on toimittaa ostajalle hänen maksamansa tuote.
Ostajan velvollisuus on sopimuksen mukaisesti maksaa tuote kaupan verkkokauppaan.

Verkkokauppaan maksetut tuotteet toimitetaan ostajalle sähköpostitse jos mahdollista tai tuotteen voi tulla noutamaan paikan päältä Malmin Pilates ja Tanssistudiolta, osoitteesta Malmin raitti 17 00700 Helsinki, sopimuksen mukaan. Malmin Pilates ja Tanssistudiolla pidettävien tuntien kerta-, sarja-, kausikortit sekä lahjakortit ovat voimassa siihen merkittyyn päivämäärään asti.

Online-tuntien kirjautumistiedot lähetetään sähköpostitse ostajalle. Videomateriaalin latauslinkin ostaja saa maksettuaan tuotteen. Ostaja vakuuttaa ymmärtävänsä, että vanhentuneista tai käyttämättä jääneistä kerta- ja sarjakorteista ja lahjakorteista ei palauteta maksettua summaa takaisin ostajalle.

Tuotteiden hinta, ostaminen ja maksaminen

Sopimuksessa tarkoitetut tuotteet ostetaan Malmin Pilates ja Tanssistudion verkkokaupasta osoitteessa https://www.kehonjamielenoptimi.fi/kauppa/

Maksujärjestelmänä toimii Paytrail. Maksutapoja ovat kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club. Mobiilimaksaminen: MobilePay sekä siirto. Lisatietoja www.paytrail.com

Tuotteiden hinta on ilmoitettu verkkokaupassa. Jokaisen tuotteen hinta ja tuotteen/palvelun kuvaus on ilmoitettu erikseen.

Ostajan velvollisuudet

Täyttää tilauksen laskutustiedot asianmukaisesti.

Maksaa tuotteen hinta Paytrail maksupalvelun kautta.

Tuotteita ei lunasteta takaisin, eikä niistä maksettua rahaa palauteta ostajalle. Ostaja on vastuussa tuotteen säilyttämisestä, ostajalla ei ole oikeutta saada korvausta kadonneesta tuotteesta myyjältä, mikäli katoaminen johtuu ostajan omasta toimesta.

Sopimuksen voimaantulo

Ostaja vakuuttaa, että on ennen sopimuksen solmimista tutustunut toimitusehtoihin.

Myyjä vahvistaa sopimuksen solmimisen lähettämällä vahvistuksen tilauslomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Tuotteen toimitus

Tuote lähetetään ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, jos tämä on mahdollista, muuten tuote tulee noutaa Malmin Pilates ja Tanssistudiolta sopimuksen mukaan tai sopia erikseen postituksesta.

Online-tuntien kirjautumistiedot lähetetään ostajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Verkkokaupassa maksettu tuote astuu voimaan heti. Videomateriaalin latauslinkin ostaja saa välittömästi maksettuaan tuotteen.

Ostajan ostama sarja- tai kausikortti on voimassa kaupan tuotetiedoissa olevan ajan sopimuksen solmimispäivästä.
Kortissa olevaa voimassaoloaikaa ei voi jatkaa eikä uusia.

Jos korttia ei ole käytetty viimeiseen voimassaolopäivään mennessä, palvelu katsotaan suoritetuksi. Tässä tapauksessa rahaa ei palauteta.

Päästäkseen viikkotunneille, kursseille ja yksityistunneille, tulee tuotteen tai lahjakortin haltijan varata aika joko nettivarauksen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Viikkotuntien ja kurssien varaus: www.malminpilatesjatanssistudio.com/ajanvaraus/

Ostaja ymmärtää, että tapauksissa, joissa sovittuna aikana tuotteen haltija jättää saapumatta tai ei ole noudattanut peruutusohjeita, katsotaan palvelu suoritetuksi. Tällaisessa tapauksessa tuotteen arvoa ei hyvitetä rahassa tai muulla keinoin.

Ostaja ymmärtää, ettei myyjä ole vastuussa käyttämättä jääneistä lahjakorteista.

Osapuolten oikeudet ja velvollisuudet

Ostajalla on oikeus vaatia myyjältä sopimuksessa määrättyjen velvollisuuksien täyttämistä.

Ostajan velvollisuus on esittää sopimusta solmiessa myyjälle kaikki vaaditut tiedot.

Ostajan velvollisuus on luovuttaessaan tuotteen sen haltijalle tarkistaa ja vakuuttaa, että haltija ymmärtää ja noudattaa hänelle sopimuksessa määrättyjä velvollisuuksia.

Myyjän oikeus on kieltäytyä solmimasta sopimusta ostajan kanssa, mikäli sopimuksen solmimisen hetkellä on annettu valheellisia, vääriä, harhaanjohtavia tai puutteellisia tietoja.

Myyjän velvollisuus on toimittaa tuote sopimuksen mukaisesti enintään viiden (5) arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.

Myyjän velvollisuus on noudattaa vaitiolovelvolllisuutta sekä henkilötietosuojalain edellyttämiä säännöksiä.

Tietojen antaminen

Ostajan velvollisuus on tilauslomaketta täyttäessään esittää tiedot tarkasti ja täydellisesti.

Mikäli ostaja esittää vääriä tai valheellisia tietoja, voi sopimus jäädä täyttämättä tai täytetään väärin, jolloin myyjä ei ole vastuussa sopimuksen täyttämisestä.

Myyjällä ei ole oikeutta käyttää ostajan tietoja suoramarkkinointiin tai uutiskirjeen lähettämiseen.

Vastuu

Sopimusta solmiessaan on ostajan vastuu esittää oikeita ja asianmukaisia tietoja.

Myyjä ei ole vastuussa, mikäli ostaja esittää virheellisiä tai harhaanjohtavia tietoja.

Myyjän vastuulla on toimittaa tuote asianmukaisesti sopimuksessa sovituin ehdoin.

Vaitiolovelvollisuus

Myyjä ei saa paljastaa kolmansille osapuolille ostajan tilauslomakkeessa antamia tietoja. Salassapitovelvollisuus ei päde, mikäli ostajan tietojen paljastaminen perustuu Suomen lainsäädäntöön.

Muut ehdot

Myyjän tulee lähettää tuote sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti postitse, mikäli niin erikseen sovitaan.
Ostajan tiedot esitetään tilauksen yhteydessä kohdassa ”Laskutustiedot”.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Myyjän tiedot

Kehon Optimi Oy / Malmin Pilates ja Tanssistudio
Y-tunnus: 2649178-4
Anne Hirvonen
Leppälinnuntie 10 a
00730 Helsinki
Puh. 0400 420257
E-mail: pilatesjatanssi@gmail.com